Moja alergija - prva slovenska specializirana trgovina za alergike

Preskoči glavno vsebino »

Vaša košarica je prazna.

Masažni valj

1 izdelkov

po strani

Mreža  Vrstice 

Padajoče
 1. Profesionalni masažni valjček 4Sports, 33x14 cm
  Profesionalni masažni valjček 4Sports, 33x14 cm
  35,90 €

  Popolni samomasažni pripomoček za profesionalne in rekreativne športnike in vse, ki imajo težave z bolečinami v hrbtu. Priporočajo ga fizioterapevti, trenerji in profesionalni športniki. Pospeši regeneracijo mišic in poveča njihovo fleksibilnost, odpravi boleče vozle, bolečine v hrbtenici in mišicah, izboljša ravnotežje, okrepi osrednji del telesa in odpravlja celulit.

  Prednosti masažnega valjčka:

  Sprosti mišice: zagotovi globinsko masažo tkiva, kar pripomore k podaljševanju mišičnih tkiv in zagotavlja olajšanje bolečin v mišicah po treningu in dolgih obdobjih sedenja.

  Odstrani mlečno kislino iz mišic: pomaga hitreje iztisniti mlečno kislino iz utrujenih mišic.

  Izboljša krvni obtok: izboljša delovanje celic in pospeši regeneracijo mišic.

  Poveča prožnost: pripomore k zmanjšanju poškodb in izboljšuje učinkovitost in moč mišic.

  Simulacija ročne masaže: mehka zunanja mrežasta struktura masažnega valjčka simulira ročno masažo profesionalnih maserjev.

  Koristni nasveti: Uporaba masažnega valjčka je še posebej priporočljiva namesto raztezanja po vsaki vadbi. Valjčkanje lahko povzroči bolečino, še posebej pri začetnikih. Vendar je bolečina dobrodošla, saj vodi k sprostitvi mišic in bo sčasoma postala sprejemljivejša. Na vsakem delu telesa se povaljajte 10 do 20-krat. Nato nadaljujte z drugim delom telesa. Če na določenem mestu čutite bolečino, zadržite položaj za 20 sekund in šele nato nadaljujte z valjčkanjem. Ne valjčkajte se po trebuhu in preko sklepov. Priporočena vsakodnevna 5-minutna uporaba.

1 izdelkov

po strani

Mreža  Vrstice 

Padajoče