Moja alergija - prva slovenska specializirana trgovina za alergike

Preskoči glavno vsebino »

Vaša košarica je prazna.

Profesionalni masažni valjček 4Sports, 33x14 cm

Bodite prvi in ocenite ta izdelek

Zaloga: Na zalogi

35,90 €
Ali

Kratek opis

Popolni samomasažni pripomoček za profesionalne in rekreativne športnike in vse, ki imajo težave z bolečinami v hrbtu. Priporočajo ga fizioterapevti, trenerji in profesionalni športniki. Pospeši regeneracijo mišic in poveča njihovo fleksibilnost, odpravi boleče vozle, bolečine v hrbtenici in mišicah, izboljša ravnotežje, okrepi osrednji del telesa in odpravlja celulit.


Prednosti masažnega valjčka:


Sprosti mišice: zagotovi globinsko masažo tkiva, kar pripomore k podaljševanju mišičnih tkiv in zagotavlja olajšanje bolečin v mišicah po treningu in dolgih obdobjih sedenja.


Odstrani mlečno kislino iz mišic: pomaga hitreje iztisniti mlečno kislino iz utrujenih mišic.


Izboljša krvni obtok: izboljša delovanje celic in pospeši regeneracijo mišic.


Poveča prožnost: pripomore k zmanjšanju poškodb in izboljšuje učinkovitost in moč mišic.


Simulacija ročne masaže: mehka zunanja mrežasta struktura masažnega valjčka simulira ročno masažo profesionalnih maserjev.


Koristni nasveti: Uporaba masažnega valjčka je še posebej priporočljiva namesto raztezanja po vsaki vadbi. Valjčkanje lahko povzroči bolečino, še posebej pri začetnikih. Vendar je bolečina dobrodošla, saj vodi k sprostitvi mišic in bo sčasoma postala sprejemljivejša. Na vsakem delu telesa se povaljajte 10 do 20-krat. Nato nadaljujte z drugim delom telesa. Če na določenem mestu čutite bolečino, zadržite položaj za 20 sekund in šele nato nadaljujte z valjčkanjem. Ne valjčkajte se po trebuhu in preko sklepov. Priporočena vsakodnevna 5-minutna uporaba.

Profesionalni masažni valjček 4Sports, 33x14 cm

Več slik

Dodatne informacije

Sestavine Material: EVA + PVC notranjost
Proizvajalec Ne
Proizvodeno v Ne
Navodila za uporabo in pogoji hranjenja Ne
Kvaliteta/Kontrola Ne
Hranilna vrednost (na 100 g) Ne