Moja alergija - prva slovenska specializirana trgovina za alergike

Preskoči glavno vsebino »

Vaša košarica je prazna.

Pravno obvestilo

Omejitev odgovornosti

 

To spletno mesto je oblikovano z namenom omogočiti splošne informacije o alergijah na hrano. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. Podjetje FIMEX 2000 d.o.o. (v nadaljevanju urednik) ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

 

Urednik bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato vse uporabnike pozivamo, naj še enkrat preverijo vsebnost alergenov pred zaužitjem kupljenih izdelkov. Urednik si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani oziroma vsebin (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

 

Avtorske pravice

 

Vse informacije in na tem spletnem mestu predstavljene vsebine (besedila, fotografije itd.) so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik varovanja intelektualne lastnine. Uporaba avtorsko zaščitenih vsebin v komercialne namene, brez predhodnega pisnega dovoljenja urednika, je prepovedana in predstavlja kršitev zakonskih predpisov.

 

Reprodukcija delov vsebin spletnega mesta Moja alergija je dovoljena izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden Moja alergija.

 

Nespoštovanje določb iz Pravnega obvestila

 

Urednik in avtorji vsebin, objavljenih na spletnih straneh, od uporabnika pričakujejo, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava.

 

V primeru zlorabe spletnih vsebin in kršenja zakonov, bo urednik zoper storilca ukrepal skladno z veljavnimi zakonskimi predpisi.

 

Hipertekstualne povezave

 

Narava svetovnega spleta in spletnega mesta Moja alergija onemogoča nadzor nad vsebinami, do katerih vodijo hipertekstualne povezave (linki) s tega spletnega mesta, zato urednik ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebine, ki so uporabniku dostopne prek teh povezav.

 

Pomembno!

 

Vse podatke na naših spletnih straneh uporabite le kot vir splošnih informacij in niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali farmacevtom. V zvezi s svojim zdravstvenim stanjem oziroma boleznijo se obvezno obrnite na osebnega zdravnika ali farmacevta, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede vaše bolezni oziroma vaših težav ter za izbiro in način prehranjevanja.

 

Zadnja osvežitev: 30. 1. 2015